AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2017 10:12
- Evertons krise er afgrundsdyb, hvis de ikke finder en ny manager

Everton befinder sig i et stort sort hul efter weekendens blamage til Southampton. En krise der vendes, drejes og analyseres i Premier League-podcasten Premier League Showet, som samarbejde med PLBOLD.DK. Ugens gæst er Mads Gluud, der er journalist på PLBOLD.


Denne uges udgave af podcasten Premier League Showet byder på stor debat om Evertons uhyrligt lave bundniveau. Hvordan kan det lade sig gøre, at præstere så dårligt? Og så mod ligaens mest tandløse offensiv? Dét spørgsmål og mange andre forsøger vi at besvare.

Vi ser også nærmere på Jürgen Klopps vanskelige uge, hvor føringer mod både Sevilla og Chelsea blev indhentet. Er en del af problemet Liverpools egen kaptajn Jordan Henderson? Noget kunne tyde på det.

Derudover er der også masser af snak om den (måske) kommende West Bromwich-manager Alan Pardew, Lukakus store tak til FA for manglende karantæne, cadeau til Huddersfield, og så selvfølgelig en lovprisning af Pierre-Emil Højbjerg, der endelig viste sin rette styrke.

Alt dette og meget mere i denne uges udgave af Premier League Showet. Du kan abonnere på Premier League Showet i din podcastapp nu, så får du udsendelsen direkte i feedet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE