AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 19:29
Everton vil snuppe angrebstalent foran snuden på ligakonkurrent

Juventus' Moise Kean er i disse dage genstand for tiltagende rygter om et skifte til Premier League, hvor særligt Everton virker opsatte på at hente den italienske spydspids til klubben.


Tidligere har også Arsenal meldt sig interesserede i Juventus' stortalent, men nu ligner det imidlertid, at London-klubben er blevet overhalet indenom af Everton, der skulle stå klar med et bud på cirka 261 millioner kroner for Kean. 

Ifølge det italienske medie Calciomercato skulle Juventus ikke være afvisende over for at slippe det 19-årige angrebstalent, og hvis den nytilkomne træner, Maurizio Sarri, ikke har i sinde at bruge angriberen i den kommende sæson, vil det ifølge mediet være oplagt at sende Kean videre. 

Italienerens kontrakt i Juventus udløber til næste sommer, og derfor er der for Juventus lagt op til enten et salg eller en kontraktforlængelse med 19-årige Kean. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED