Everton sejrede sikkert mod Hull

Af Søren Nørgaard
18.03.2017 Kl. 16:54
Everton havde ikke de store problemer med at slå Hull 4-0 i lørdagens Premier League-kamp.

Everton kom aggressivt ud til dagens opgør mod Hull og satte sig på spillet fra begyndelsen. Det resulterede i en tidlig scoring til hjemmeholdet. Inde i feltet lykkedes det stortalentet Dominic Calvert-Lewin at dreje bolden forbi Eldin Jakupovic i Hull-målet og i nettet til en tidlig 1-0 føring til hjemmeholdet.

Generelt havde Hull svært ved at lægge et alvorligt pres på hjemmeholdet, som havde god kontrol over begivenhederne. De store chancer udeblev dog og så kunne de to hold gå til pause ved stillingen 1-0.

I anden halvleg kom Hull bedre med i opgøret og efter 72 minutter havde Andrew Robertson en stor mulighed for at udligne. Venstrebacken var kommet med frem og flugtede flot til bolden, men desværre for ham og Marco Silvas mandskab gik bolden snært forbi mål.

I stedet for en udligning gik det helt galt for gæsterne. Minuttet senere modtog Tom Huddlestone et direkte rødt kort og med ti minutter tilbage af opgøret kombinerede Everton sig flot igennem. Bolden endte hos indskiftede Enner Valencia, der sparkede bolden i kassen til 2-0.

I overtiden lukkede Romelu Lukaku kampen, da han med få minutters mellemrum tordnede bolden i nettet til først 3-0 og derefter 4-0, som også blev kampens slutresultat.