Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Everton-manager: Hvorfor er City ikke straffet?

Af Morten Bruun Jørgensen
09.02.2024 Kl. 08:50

Everton risikerer at få endnu en pointstraf i Premier League for at have brugt for mange penge. Den sigtelse ventes der at finde en afgørelse på i løbet af april.

Derimod er Manchester City sigtet for 115 overtrædelser, men den sag har lange udsigter for en afgørelse. 

Det forstår Everton-manager Sean Dyche ikke noget af. 

– Ligesom alle andre undrer vi os over, hvorfor én regel gælder for nogen, mens en anden regel gælder for andre

– Jeg kender ikke alle reglerne ud og ind, men jeg tror, at vi alle spørger om det. Folk på gaden spørger ”Hvorfor er det især Everton?”

– Jeg kender ikke det præcise nummer, men der er over 100 sigtelser mod City. Jeg kender heller ikke implikationerne. Jeg kender ikke detaljerne på sigtelserne, men altså ”Vi har én sigtelse.” 

– Man må bare følge sund fornuft. Jeg snakker ikke om reglerne. Jeg stiller ikke spørgsmål ved Manchester City, og hvorvidt har gjort noget eller ej. Pointen er, at det er rigtig lang tid. 

– Historien om alle de sigtelser er gået rundt i lang tid nu. Jeg kender ikke varianten af sigtelserne, siger Sean Dyche ifølge The Telegraph. 

Hele sagen om Manchester City har vi forklaret lige her

Everton blev tidligere på sæsonen tildelt en pointstraf på ti point. Den afgørelse har The Toffees appelleret, og der forventes at falde en afgørelse i næste uge. 

Siden da har Premier League sigtet klubben for yderligere en overtrædelse af profit- og bæredygtighedsreglerne. Den sag skal nu for en høring inden sæsonens afslutning.  

Annonce