AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 16:47
Everton-forsvarer bliver udlejet til Schalke

Jonjoe Kenny skal i den kommende sæson tørne ud for Schalke i Bundesligaen.


Fra en klub med blå trøjer til en anden.

I næste sæson skal Jonjoe Kenny ikke iføre sig Evertons blå trøje, når han skal spille kampe. Derimod er det Schalkes kongeblå trøje, han skal trække over hovedet.

Den tyske klub har annonceret på sin hjemmeside, at Jonjoe Kenny har skrevet under på en etårig lejeaftale. I klubben fra Gelsenkirchen skal han forsøge at jagte mere spilletid, end han har været i stand til at få hos Everton i de seneste sæsoner.

- Det er en stor mulighed for mig at komme til et nyt land og vise mine evner frem på en stor scene hos Schalke, der er en klub med en imponerende historie og fantastiske fans. Jeg er glad for at være her, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, fortæller Jonjoe Kenny.

Den 22-årige englænder har fået 30 Premier League-kampe i sin karriere, og han har kontrakt med Everton frem til sommeren 2022.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED