AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 14:50
Everton er millimeter fra Barcelona-spiller

Everton er lige på nippet til at hente den portugisiske europamester, André Gomes, i Barcelona.


Sidste sommer formåede Everton at leje André Gomes i Barcelona, og portugiseren viste sig hurtigt som en god investering for Premier League-klubben, hvor han etablerede sig som fast mand på den centrale midtbane.

Gennem de seneste måneder har han været sat i forbindelse med både Tottenham og West Ham, men det ser ud til, at han kommer til at fortsætte i Everton.

Merseyside-klubben er ifølge London Evening Standard meget tæt på at købe portugiseren i Barcelona for omtrent 187 millioner kroner.

Dermed ser Barcelona ud til at måtte indkassere et massivt tab på André Gomes, der i 2016 kostede op mod 330 millioner kroner, da han skiftede fra Valencia. Han har dog aldrig formået at slå til i den spanske storklub.

Den 25-årige europamester spillede 29 kampe for Everton i den forgangne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED