Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2020 17:13
Everton-dansker om to førstepladser: Der er rigtig god stemning

Det går godt i Everton for danske Sebastian Kristensen efter en rigtig hård start.


Tilbage i januar skiftede den unge dansker, Sebastian Kristensen, tilstedeværelsen i Lyngby BK ud med Everton.

Det startede dog ikke optimalt for den 17-årige forsvarsspiller, da en alvorlig hovedskade resulterede i et 10 måneder langt skadeshelvede - det kan du læse mere om her.

Nu er tiderne bedre for Sebastian Kristensen, der er en del af Evertons U18-trup, der fører ligaen efter fire kampe. Trods en mindre forstrækning i starten af sæsonen får han nu spilletid for The Toffees. 

U18-holdet er primært præget af englændere, og Sebastian Kristensen er dermed en af få udlændinge i truppen, men de engelske spillere har været rigtig gode til at byde ham velkommen på holdet.

- Det var jo en kæmpe fordel for mig, at jeg kunne sproget. Det havde været noget helt andet, hvis jeg skulle til Spanien eller England. Drengene var gode til at indlemme en i truppen, og på den måde var et ret nemt at komme ind på holdet og det fællesskab, som holdet har, udtaler Sebastian til PLBOLD.DK.

Sebastian er ikke den eneste dansker i Everton. Jonas Lössl er en del af førsteholdstruppen, og den tidligere FC Midtjylland-målmand har også været med til at hjælpe Sebastian med at falde godt på plads.

- Da jeg ankom til klubben, kom han med nogle gode råd omkring klubkulturen og menneskerne i klubben, så det har været rigtig dejligt at have en landsmand, der har lidt erfaring og kan dele ud af den.

Trods en meget hård start i Everton skrev Sebastian tidligere på sommeren under på en fuldtidskontrakt med The Toffees, der binder ham til klubben frem til 2022, og det har givet ham ro til at fuld fokus på sin udvikling.

- Det er selvfølgelig et stort skulderklap, og det giver noget ro, at man ikke skal tænke på et kontraktudløb - og man får ro til at udvikle sig. Det viser også, at de tror på mig.

Der er ingen tvivl om, at drømmen er at spille Premier League, men i første omgang har han som mål at få fast spilletid på U18-holdet, der forhåbentlig kan få ham tættere på U23-holdet, som han allerede har trænet med i flere omgange. 

- Først og fremmest skal jeg spille fast på U18, hvor det går meget godt, og så kigge op mod U23-holdet, hvor jeg også har trænet meget med. Så det kunne være fedt at få nogle minutter der også. Det vil være det næste, som jeg har af forventninger til mig selv. 

Efter fire kampe deler U18-holdet førstepladsen med Manchester City, men det er ikke kun de unge drenge, der formår at præstere. Carlo Ancelottis tropper har også fået en fantastisk start og besidder førstepladsen i Premier League, og den unge dansker kan da også mærke, at der i disse tider er rigtig god stemning i klubben.

- Der er rigtig god stemning i klubben lige nu. Folk er meget glade. Der er jo sket rigtig meget på førsteholdet, som i sidste sæson lå og kæmpede i den dårlige halvdel af tabellen. Der er blevet hentet nogle spillere, som har gjort det rigtig godt her i starten. Man kan godt mærke den positive stemning, og folk begynder at tro på, at der er en god udvikling i klubben. 

- Interessen for Everton er blevet meget større efter købene af James Rodriguez, Allan og de andre. Det kan vi se, når folk står ude foran træningsanlæg og venter på spillerne. 

- Det havde måske været svært at hente en spiller af James Rodriguez' kaliber, hvis Carlo Ancelotti ikke havde været her. Ancelotti kan tiltrække nogle helt andre spillere og har gang i et projekt, som spillere gerne vil være en del af, slutter Sebastian Kristensen af.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED