AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 17:20
Everton ansætter hollandsk sportsdirektør

Gennem længere tid er Marcel Brands blevet sat i forbindelse med et job hos Everton, og nu har PSV Eindhoven bekræftet afgangen med hollænderen og samtidig afsløret, at han fortsætter hos the Toffees.


Der sker ting og sager hos Everton i dag. I formiddags tog klubben afsked med Sam Allardyce, og nu lader det til, at der en ny sportsdirektør på vej ind ad døren.

Marcel Brands har i de seneste måneder været et navn, som er floreret ganske hyppigt i de engelske medier, hvor han er blevet sat i forbindelse med flere Premier League-klubber – oftest dog med Everton.

Det ser også ud til, at det bliver Everton, som får glæde af den hollandske sportsdirektør. For efter otte år i PSV Eindhoven forlader han nu den hollandske storklub, som i dag har sagt farvel til ham.

Samtidig har PSV Eindhoven også afsløret, at Marcel Brands fortsætter i Everton, men indtil videre har den engelske klub ikke annonceret ansættelsen af den 56-årige hollænder.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED