AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 10:07
Evening Standard: United ønsker fortsat at hente 21-årig midtbanespiller

Manchester United har stadig planer om at hente Sean Longstaff denne sommer.


21-årige Sean Longstaff sagde tidligere på måneden, at han var helt og aldeles dedikeret til Newcastle, men erkendte samtidigt, at han var smigret over rygterne om interesse fra Manchester United.

De Røde Djævle har måske valgt at ignorere første del, men i stedet fokuseret på anden halvdel, for skal man tro London Evening Standard, så ventes Ole Gunnar Solskjær og Ed Woodward fortsat at byde på den unge midtbanespiller.

Longstaff nåede at spille 11 Premier League-kampe for Rafa Benitez' mandskab, inden en skade satte stopper for hans store gennembrudssæson.

Det var dog nok til at imponere Manchester United-ledelsen, som ventes at byde på Longstaff, så snart klubben har styr på sine førsteprioriteter i dette transfervindue; en ny midterforsvarer, formentligt Harry Magure, og en ny højreback, formentligt Aaron Wan-Bissaka.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED