AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 21:40
Ét tweet endte med Klopp-opkald: Grønnemarks vilde karriere

Thomas Grønnemark har lavet et stort interview i kampprogrammet til opgøret mellem Liverpool og FC Midtjylland.


Havde man spurgt de fleste fodboldfans for 10 år siden, at man kunne være indkasttræner, havde de formentlig ikke troet på det.

Men det er tilfældet for danske Thomas Grønnemark, som har lavet et stort interview i kampprogrammet til opgøret mellem Liverpool og FC Midtjylland. Thomas Grønnemark er på kontrakt i Liverpool, og han har også tidligere arbejdet hos FC Midtjylland, og derfor er indkasttræneren i fokus. 

I sit interview fortæller han om rejsen fra FC Midtjylland til Liverpool. Her fortæller han bl.a. at et tweet om Andreas Poulsen resulterede i et interview med en tysk avis, som Jürgen Klopp satte sig for at læse.

- Hvis vi spoler tiden frem til juni 2018, var der en ung spiller fra FC Midtjylland, der hed Andreas Poulsen, som blev solgt til Borussia Mönchengladbach for omkring €4 millioner. Han var 18 år, så det var et ret godt skifte for ham. Jeg havde trænet ham og mange andre FCM-spillere, og Andreas havde forbedret sin indkast med næsten 14 meter - fra 24 meter til 37,9 meter, og det var jeg stolt af. Jeg lavede et tweet om det med #Monchengladbach, siger Thomas Grønnemark.

Først var det et fansite fra Borussia Mönchengladbach, der skrev en artikel om det, og så blev han kontaktet af en journalist fra BILD, der lavede et interview.

En måned senere fik han et opkald af Jürgen Klopp, og han fortalte, at han havde læst interviewet og besluttede sig for at give Thomas et kald.

- Jürgen sagde, at han havde læst aritklen og spurgte, om jeg havde lyst til at komme til et møde på Melwood ugen efter. Efter mødet var han så overbevist, at jeg skulle træne 21 spillere den efterfølgende dag. Ugen efter skrev jeg under på en kontrakt med Liverpool for den første halvsæson, da klubben skulle se, hvordan det ville være med en indkasttræner, lyder det fra Thomas Grønnemark.

Thomas Grønnemark fik sat sit præg på holdet. Liverpool var på det tidspunkt et af de dårligste i ligaen til at holde boldbesiddelsen efter et indkast, og et år efter var The Reds de bedste i ligaen til at holde boldbesiddelsen efter indkast under pres.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE