AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 11:48
Et transferhint? - Dortmund lancerer ny trøje uden Sancho

Det tyske storhold har netop løftet sløret for sin næste hjemmebanetrøje, men uden at bruge Jadon Sancho i promo-videoen.


Det kan sige alt, og det kan sige intet. Vi kan bare konstatere, at Dortmund netop har annonceret sin kommende hjemmebanetrøje uden overhovedet at bruge Jadon Sancho i sin markedsføring.

Erling Håland, Axel Witsel, Thorgan Hazard og Marco Reus er alle med, men det er lidt iøjnefaldende, hvordan klubbens måske største stjerne denne sæson er fraværende.

Det hæfter man sig selvfølgelig særligt ved, fordi der nu i et års tid har floreret rygter om et muligt skifte til Manchester United. Pålidelige kilder længe meldt, at Manchester United har den 20-årige winger som sin topprioritet, og Sancho skulle selv være åben for at skifte til Old Trafford.

Seneste nyt er dog, at de to klubber er meget langt fra hinanden i forhold til prisen. Dortmund kræver potentielt mere end £100 millioner, mens Sky Sports tirsdag skrev, at United ikke ville byde mere end £50 millioner.

Ikke desto mindre kunne noget tyde på, at Dortmund ikke har turdet promovere sin nye hjemmebanetrøje med en spiller, som måske forlader klubben denne sommer.

Du kan selv se videoen herunder, og vi har tjekket deres hjemmeside -  i skrivende stund var der heller ikke nogle billeder af Sancho i den nye trøje derpå.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED