AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2021 15:32
Et spørgsmål om timer: Tottenham og ny manager har alt på plads

Nu er den næsten god nok: Den tidligere Roma-manager Paulo Fonseca tager over i Tottenham på en to-årig aftale med option på endnu et år


Onsdag aften kunne flere italienske medier fortælle, at en aftale mellem Paulo Fonseca og Tottenham var yderst tæt på at være i hus. 

Og nu kan kilder i England bekræfte dette. Ifølge The Telegraph er Spurs således blevet enige med portugiseren om en kontrakt, og Fonseca afløser dermed landsmanden José Mourinho på trænerposten i London-klubben. 

Ifølge avisen får Paulo Fonseca i første omgang en to-årig kontrakt, hvor der vil være en option på et tredje år. Annonceringen ventes at ske meget snart, måske allerede i dag. 

Fonseca har pudsigt nok en fortid i italienske Roma, hvor Mourinho som bekendt er blevet hyret frem mod næste sæson. Han var angiveligt ikke Tottenhams førsteprioritet til jobbet, men den nytilkomne sportsdirektør Fabio Paratici har været afgørende for at få skiftet igennem alligevel. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE