Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2021 20:36
Et spørgsmål om tid: Tre favoritter til at blive ny Newcastle-manager

Det er angiveligt et spørgsmål om tid, før Steve Bruce smides på porten hos Newcastle. Engelsk avis har kigget på de tre frontløbere til det snart ledige sæde.


Newcastle vil intensivere jagten på klubbens kommende manager i denne uge.
 
Sådan skriver The Times, der samtidig har fundet ud af, hvem der er favoritter til at overtage det, der lige nu er et varmt sæde.
 
Således er Roberto Martínez, Steven Gerrard og Unai Emery øverst på ønskelisten hos den stenrige klub, der blev overtaget af saudiarabiske Public Investment Fund 7. oktober i år.
 
Siden da har Steve Bruce været rygtet fyret, men endnu er intet sket, og angiveligt skyldes det, at man ikke endnu er kommet til enighed med en ny, potentiel manager.
 
Dermed er det måske et spørgsmål om tid, om Steve Bruce reelt får lov til at stå i spidsen for Newcastle endnu en gang.
 
The Magpies møder Crystal Palace på Selhurst Park på lørdag, så tiden arbejder i hvert fald imod de nye ejere.
 
- Det er op til andre at bestemme, om jeg skal fortsætte. Hvis jeg læste eller så alt, der har været skrevet den seneste uge, ville jeg ikke være her i dag, men mit job er at skaffe resultater, siger Steve Bruce.
 
- Hvis man ikke har vundet i syv eller otte kampe, kommer man under pres, og sådan er Premier Laague. Det er en stor liga for store drenge, og jeg vil gøre mit bedste, inden der bliver sagt noget andet, fortæller Newcastle-træneren.
 
Newcastle tabte med 2-3 til Tottenham søndag. Det var samtidig første gang, hvor klubbens nye ejer, Yasir al-Rumayyan, overværede en kamp på St James' Park.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE