Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 09:42
Et spørgsmål om penge: Derfor er Wijnaldum utilfreds med Liverpools kontrakttilbud

Fabrizio Romano fortæller til SFeatleyTV, hvorfor Georginio Wijnaldum ikke som udgangspunkt ønsker at forlænge med Liverpool.


Der er i øjeblikket stilstand i kontraktforhandlingerne mellem Gini Wijnaldum og Liverpool, og det er efterhånden flere måneder siden, at klubben sidst kom med et fornyet kontrakttilbud til hollænderen.

Det var bare ikke et synderligt imponerende tilbud set med midtbanespillerens øjne, fortæller Fabrizio Romano til Youtube-kanalen SFeatleyTV. Liverpool var nemlig ikke parate til at tilbyde hollænderen en lønforhøjelse.

- Liverpools sidste forslag var til den samme løn, som han har nu, og klubben var klar til at tilbyde ham tre år mere, men Wijnaldum er ikke glad for tilbuddet. Han afventer stadig situationen, men der er intet indgået mellem ham og Liverpool, siger Romano til SFeatleyTV.

Ifølge Spotrac tjener Wijnaldum i øjeblikket £90.000 ugentligt, men Liverpool skulle altså ikke være villige til at tilbyde højere - endnu i hvert fald. Til sammenligning tjener midtbanekollegaen Thiago angiveligt £200.000 hver uge.

Wijnaldum er 30, og man kan godt forstå, hvorfor Liverpool er påpasselige med at tilbyde en spiller i den alder en stor hyre. Omvendt kan man også godt forstå, hvis midtbanespilleren, som trods alt har været en nøglespiller i en årrække, føler, han har gjort sig fortjent til mere.

I øjeblikket skulle han dog ikke have skrevet under på noget med en anden klub, hvis man skal tro Romano. Wijnaldum har kontraktudløb den 30. juni i år og kan frit indgå forhåndskontrakter med andre klubber.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED