AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2020 13:55
Et skår i transferglæden: Mourinhos forhold til Spurs-stjerne er brudt sammen

Gabriel Agbonlahor påstår, at forholdet mellem José Mourinho og Dele Alli skulle hænge i en tynd tråd lige nu.


Tottenham-fans har meget at glæde sig over, for Sergio Reguilon skulle blive præsenteret som klubbens nye signing enten denne onsdag eller torsdag, mens Gareth Bale ser ud til sensationelt at være på vej tilbage til klubben.

Men træneren hedder fortsat José Mourinho, og portugiseren har haft for vane at komme på tværs med sine spillere. Sidste sæson skrev flere engelske og franske medier, hvordan forholdet mellem Mourinho og Tanguy Ndombelé skulle være brudt sammen.

Nu skulle forholdet til Dele Alli også hænge i en tynd tråd. Det fortæller den tidligere Aston Villa-angriber Gabriel Agbonlahor til Talksport.

- Jeg føler, Tottenham mangler en ny 10'er også, for jeg hører fra en god kilde, at Mourinho og Dele Alli skulle have haft et stort skænderi, fortæller Agbonlahor til Talksport.

- Vi har set det mange gange før med Mourinho. Han kan slå spillere ihjel. Vi så det i United med Pogba og Shaw, og vi har set det med Danny Rose. Jeg tror, Alli er hans nye mål.

I weekendens nederlag til Everton blev Alli flået ud ved halvleg, men ifølge Agbonlahor var det slet ikke meningen, at Alli skulle være startet inde.

- Bergwijn havde en migræne under opvarmningen, og derfor startede Alli inde. Det var lidt en fornærmelse at hive Alli ud ved halvleg. Han kunne have udskiftet Harry Kane eller flere andre spillere før Alli, men han valgte ham alligevel, siger den tidligere Villa-angriber.

I forbindelse med Agbonlahors udtalelser er det lidt spøjst, at The Telegraph tirsdag aften skrev, hvordan Tottenham og Real Madrid har vendt muligheden for en byttehandel mellem Gareth Bale og Dele Alli under forhandlingerne om waliseren.

Ideen skulle være, at Alli ville blive udlejet til Los Blancos på en etårig aftale, mens Bale ville vende tilbage til Tottenham på en midlertidig aftale. Denne løsning har dog ikke for alvor været nævnt i engelske medier denne onsdag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED