Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2021 21:37
Et længe ventet øjeblik: Beckhams søn har fået debut

David Beckhams næstældste søn har fået sin professionelle debut.


At være søn af en fodboldstjerne er sikkert ikke altid nemt. Spørg bare Mads Laudrup eller Daniel Maldini.

Helt fra barnsben har presset også været stort på Romeo Beckham, der altid har været i mediernes søgelys grundet sin verdensberømte far.

Samme talent har den 19-årige Romeo nok ikke, men han har nu taget første skridt mod at skabe sig et navn i fodboldverdenen.

Søndag fik han nemlig debut for Fort Lauderdale FC, som er en del af MLS-franchisen Inter Miami, hvor David Beckham er en af ejerne.

Den unge englænder, som var på banen sammen med Phil Nevilles søn, Harvey, spillede de første 79 minutter som højre kant i opgøret mod Tormenta, der endte 2-2.

Selvom Romeo Beckham lige nu lader til at være et stykke fra Premier League, har han en forbindelse til en af de store engelske klubber.

Han har nemlig tidligere været en del af Arsenals akademi ligesom sine brødre, og han har heller ikke lagt skjul på, at han holder med The Gunners.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE