AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 19:52
ESPN: Manchester United har afvist at snakke med Real Madrid om Bale

Ifølge Rob Dawson fra ESPN har Manchester United afvist at snakke med Real Madrid om Gareth Bale.


Gareth Bale er ikke en ønsket herre på Santiago Bernabeu efter Zinedine Zidane er vendt tilbage til den spanske hovedstad, hvorfor klubben leder efter en ny klub til waliseren.

Manchester United er blevet nævnt som en mulig destination for den tidligere Tottenham-spiller, men det kommer ikke på tale. Det melder Rob Dawson, der er Manchester United-korrespondent for ESPN

Ole Gunnar Solskjær vil gerne tilføje nye offensive kræfter, hvor Nicolas Pepe, Moussa Dembele og Ryan Fraser er muligheder, men nordmanden anser ikke Bale som en spiller, han ønsker på sit hold. 

Kilder har fortalt ESPN, at dette er et stort bump på vejen i Real Madrids jagt på Paul Pogba. Real Madrid er ude efter franskmanden, men at Ed Woodward ikke engang gider at gå ind i en forhandling om Bale, er ikke et godt tegn for den spanske storklub. 

Pogba er angiveligt klar på et skifte til La Liga-klubben, men United er ikke presset til at sælge verdensmesteren, der har kontrakt frem til 2022. 

Solskjær vil oven i købet bruge Pogba som grundstenen i genopbygningen af holdet, men det kræver, at Solskjær kan overbevise Pogba om, at klubbens ambitioner matcher franskmandens. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED