AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 15:31
ESPN: Eriksen afventer Barcas interesse

Ifølge ESPN er danske Christian Eriksen særdeles interesseret i et skifte til Barcelona, og venter på at de følger op på sidste sommers interesse.


Danske Christian Eriksen er en nøgleprofil for Tottenham, og har været det siden skiftet fra Ajax i 2013. 

I sin tid blev han hentet for blot £11.5 millioner pund. De penge kan de dog, som minimum, muligvis forvente at tjene ind på et salg af danskeren i den nærme fremtid.

Efter Andrés Iniestas stop i F.C. Barcelona, gør Eriksen sig nemlig forhåbninger om at klubben vil forsøge at hente ham ifølge ESPN.

Mediet melder nemlig at der allerede sidste sommer var interesse fra spanierne, som i stedet valgte at jagte Philippe Coutinho i Liverpool.

Ifølge ESPN er det Eriksens drøm at komme til Barcelona, men det vides endnu ikke hvorvidt klubben igen vil forsøge at kapre danskeren.

Tidligere har Eriksen erklæret sig 'stolt' over at blive rygtet til klubben, trods han ikke har villet kommentere yderligere på rygterne.

Eriksen lavede 10 mål og 10 assists i den forgangne Premier League-sæson. 

Ser du dig selv som Premier League-ekspert? Test din viden for 2017/18-sæsonen i vores SÆSONQUIZ HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED