AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 19:59
ESPN: Chelsea frygter, at Hazard til Real er uundgåeligt

Chelsea-lejren frygter, at der ikke er noget, de kan gøre for at undgå at miste Eden Hazard til Real Madrid til sommer.


Efter Eden Hazards barndomsidol Zinedine Zidane er blevet genansat i Real Madrid, ser det unægteligt ud til, at belgieren rykker tættere og tættere på den spanske kongeklub. 

Den belgiske Chelsea-stjerne har flere gange offentligt hintet, at Real Madrid er drømmedestinationen, og i Chelsea-lejren er de nu begyndt at frygte, at et sommersalg synes uundgåeligt. Det melder kilder til ESPN

Til sommer har Chelseas 10'er ét år tilbage af sin kontrakt, og det rygtes, at The Blues vil kræve mindst £100 millioner for deres superstjerne.

ESPN's historie bakkes op af Chelseas Emerson, som erkender, at de er bange for, at Hazard smutter, men personligt tror han, at Hazard bliver. 

- Han viser hver dag hvor vigtig, han er. Vi har mange spillere med kvalitet i truppen, men han er på et andet niveau, og han er blandt de bedste i verden, fortæller Emerson til Sky Sports og sætter ord på fremtiden for Hazard.

- Personligt kan jeg ikke se, at han skifter, men i fodbold ved man aldrig. Ligesom fansene frygter vi, at han skifter, men jeg tror stadig på, at han bliver i klubben, og vi ønsker virkelig, at han bliver. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED