AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:03:2017 18:14
Eriksen: Vi skulle tage ansvar uden Kane

Christian Eriksen var glad for Tottenhams reaktion uden Harry Kane, da man søndag slog Southampton.


I fraværet af Harry Kane, der er ude med en ledbåndsskade i anklen, skulle Tottenham finde andre våben i søndagens møde med Southampton. Og det formåede The Lilywhites. På mål af Eriksen og Alli vandt man med 2-1 og det var generelt et hold, der så farlige ud som vanligt - selv uden topscoreren. 

Netop det faktum glædede Christian Eriksen efter kampen. Den danske målscorer fortalte, at man havde talt om at skulle tage ansvar i Kanes fravær:

- Alle i truppen følte nok, at vi skulle tage ansvar uden Harry Kane i truppen. Vi havde 11 spillere der var klar i dag, og vi var gode nok til at klare os uden ham, siger Christian Eriksen til Sky Sports og fortsætter:
 
- Det var vigtigt, at andre spillere kunne producere målene, og det gjorde vi. Vi havde fuldstændig det samme system som normalt - bare med Son oppe foran i stedet for Harry. Han er en anden spiller, men vi gjorde det rigtig godt. Især i første halvleg var vi gode, siger danskeren. 
 
Med de tre point holder Tottenham fast i andenpladsen i Premier League. Southampton er fortsat nummer 10 i rækken.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED