AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:02:2016 15:56
Eriksen tæt på ny kontrakt - så meget kommer han til at tjene

Christian Eriksen er ikke langt fra at kunne sætte sin underskrift på en ny kontrakt med Tottenham.


Tottenham hentede Christian Eriksen i sommeren 2013 for £11 millioner og har haft stor succes for The Lilywhites.

I sin første sæson blev han kåret til årets spiller i Tottenham og er en stor favorit blandt tilhængerne. Det er han især efter sejrsmålet mod Manchester City i weekenden.

Tottenham vil nu belønne den danske landsholdskreatør for sin flotte præstationer i form af en ny kontrakt - den nuværende kontrakt udløber nemlig sommeren 2019.

Christian Eriksen udtalte i går, at der var fremskridt i forhandlingerne, og ifølge London Evening Standard er det kun spørgsmål om tid, før kontrakten bliver underskrevet.

London Evening Standard hævder, at Christian Eriksen kommer til at tjene £50,000 om ugen i sin nye kontrakt, hvilket svarer til en halv million kroner. Med den nye kontrakt binder han sig til London-klubben frem til sommeren 2020.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED