AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:10:2022 08:39
Eriksen om ydmygelse: "Virkelig en dårlig dag på kontoret"

Christan Eriksen fortæller, at præstationen på Etihad Stadium slet ikke var acceptabel.


Der var kun ét hold på banen i søndagens Manchester-derby.

Manchester United blev skildt ad af Manchester City på Etihad Stadium, hvor de blev sendt hjem med et 3-6-nederlag i bagagen.

De var bagud 1-6, og det var først til sidst, at Manchester United fik pyntet på resultatet, og præstationen var langt fra god nok, fortæller Christian Eriksen.

- Det var en hård omgang. Alle føler, at det var en virkelig dårlig dag på kontoret. Vi startede dårligt, og de havde chancer fra kampens første fløjt, siger Christian Eriksen til Sky Sports.

- Vi kan kun give skylden til os selv. Vi manglede mod til at spille bolden ud fra defensiven, og vi gjorde det til deres styrke. 

- Det store fokus fra denne kamp er os selv. Der er mange ting, som vi skal have forhandret og gjort bedre. Det var langt fra acceptabelt i dag, lyder det fra danskeren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE