Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2022 11:51
Eriksen om fremtidig arbejdsgiver: "Jeg har en idé"

Den danske playmaker fortæller, at både det sportslige og familiemæssige spiller ind, når der skal tages en beslutning om fodbolden i fremtiden.


Christian Eriksen har imponeret under sit endnu korte ophold i Brentford, og den danske midtbanedirigent er eftertragtet. Mens både Manchester United og Tottenham er blevet meldt som mulige destinationer, så forsøger The Bees at holde på Eriksen. 
 
Mulighederne er mange, og den danske spiller vil hverken afskrive et skifte væk eller et fortsat ophold i Brentford.
 
- Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer. Det vil være en beslutning fra et sportsligt perspektiv, men også et familieperspektiv, når vi skal beslutte, hvor vi skal hen, fortæller Eriksen til BBC Sport
 
Til spørgsmålet, hvorvidt Brentford er med i overvejelserne, svarer Eriksen. 
 
- Det er de, det er de helt sikkert. Jeg har ikke besluttet mig 100 procent for, hvor jeg skal hen.
 
Selvom den 30-årige fynbo endnu ikke har besluttet sig sammen med familien, så har han gang i tankerne omkring den kommende arbejdsgiver. 
 
 - Jeg har en idé, men hvad der kommer til at ske, ved jeg ikke. Brentford er bestemt i kategorien af ​​en af ​​klubberne.
 
Eriksen og Brentford runder sæsonen af søndag, når Leeds besøger Brentford Community Stadium. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE