AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2022 17:20
Eriksen om aircondition på banen: "Det er sværere at få din luft tilbage"

Christian Eriksen snakker om det nye revolutionære system.


VM i Qatar blev rykket til vintermånederne grundet en alt for høj temperatur, hvis det var om sommeren som det ellers plejer.

Dog viser de adskillige termometre stadig op til 30 grader - alligevel føles temperaturen helt anderledes på selve banen.

Det skyldes, at værtsnationen, Qatar, har installeret en masse airconditions under sæderne på de diverse stadions.

Og dette revolutionære nye system har Christian Eriksen udtalt sig om:

- Vi har rykket træningen på grund af varmen. Vi træner senere, så varmen har ikke rigtig været et problem. Vi følte i kampen ikke, at det var særligt varmt på grund af airconditionen på stadion. Det lyder i sig selv underligt, at vi spiller i aircondition på et fodboldstadion, siger Manchester United-stjernen ifølge Ekstra Bladet.

- Det føltes mere som om, at det var fugtigt. Der er noget med ilten. Når du laver en sprint, er det lidt sværere at få din luft tilbage i forhold til normalt, men det er også, fordi vi spiller her.

Danmark møder lørdag Frankrig klokken 17.00 dansk tid. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE