AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 12:56
Eriksen i dilemma - forlængelse eller United-transfer?

Christian Eriksen åbnede umiddelbart før sit mandskabs Champions League-finale i starten af måneden op for en potentiel transfer i det forestående transfervindue.


Længe har der svirret rygter om, at den danske midtbanespiller kunne være på vej til et skifte sydpå til den spanske hovedstad og Real Madrid. 

Et potentielt skifte her til var imidlertid - ifølge rygterne - betinget af, at Real Madrid skulle droppe deres interesse i Manchester Uniteds Paul Pogba, og da denne umiddelbart ikke er forstummet, ligner det ikke, at Christian Eriksen og Real Madrid bliver forenet i dette transfervindue. 

Derimod er der kommet forlydender frem - via mediet TalkSport - om en mulig forbindelse mellem den danske landsholdsspiller og førnævnte Manchester United. Lige så nævnes også Juventus som én af bejlerne til den 27-årige midtbanespillers underskrift. 

Imidlertid meddeler samme medie, at Tottenham også står klar med en fireårig kontraktforlængelse til danskeren, som samtidig vil gøre ham til næstmest betalte spiller i Tottenham-truppen. 

Christian Eriksens kontrakt med London-klubben udløber næste sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED