AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2020 15:29
Eriksen har nu sagt ja: Så mange millioner kommer han til at tjene i Inter

The Times skriver, at Christian Eriksen har indgået en verbal aftale med Inter Milan, som vil indbringe ham £100.000


Christian Eriksen ser ud til at skifte til Inter Milan denne januar, hvis blot den italienske storklub kan blive enige med Tottenham om en købspris.

Danskeren har nemlig indgået en verbal  - men endnu ikke bindende aftale -  med Inter Milan om en kontrakt, der indbringer ham £100.000 ugentligt efter skat - svarende til 873.000 kroner.

Det skriver The Times, der klart er blandt de mest pålidelige engelske medier denne mandag.

Den danske playmaker får dermed en årsløn på knap 45,5 millioner kroner, hvis altså de to klubber kan blive enige om en handel.

Eriksen har kun et halvt år tilbage på sin kontrakt og kan i princippet indgå forhåndskontrakter med Inter eller en anden klub nu.

Alligevel har Tottenham satset på, at man kunne tjene op mod £20 millioner på salget af danskeren denne januar.

The Times melder intet om, hvorvidt Inter er klar til at betale den pris, men den italienske presse har derimod noget at skulle have sagt.

Flere medier fra Støvlelandet beretter, at Inter ikke vil betale så stor en sum for en spiller, der har kontraktudløb til sommer.

Derfor forsøger den italienske klub at forhandle prisen ned til noget, der snarere skulle være tæt på £10 millioner.

Simon Stone fra BBC skriver, at Inter forventer at være klogere på, hvorvidt signingen af Christian Eriksen samt Ashley Young fra Manchester United finder sted senest onsdag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED