Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:05:2022 16:55
Eriksen-effekten: Kun tre klubber har fået flere point i Premier League

Christian Eriksen og Brentford har imponeret, siden danskeren blev sendt på banen i kampen mod Norwich i begyndelsen af marts.


Det var noget af en sensation, da Christian Eriksen på transfervinduets sidste dag i januar blev præsenteret som ny spiller hos Brentford.

Det var primært tvivl om hans fysiske forfatning som følge af hjertestoppet i Parken i juni sidste år, der lokkede ham til en mindre velanset klub. Hans tidligere meritter gjorde dog transferen til noget af et scoop.

Siden har det vist sig at være en fabelagtig beslutning, for hver eneste kamp, har Eriksen og co. skrevet sig ind i historiebøgerne hos den relativt lille klub Brentford.

Da Eriksen skiftede til klubben, lå man og kæmpede med om nedrykning, men det er for alvor en snak, der er blevet afskrevet hos The Bees. Nu ligger klubben placeret midt i rækken - nærmere bestemt på en 11.-plads - og derfor er snakken forstummet hos Londonklubben, der ellers af mange var spået en svær sæson i Englands bedste række.

Christian Eriksen fik sin debut i startopstillingen i en kamp mod Norwich 5. marts, og siden da er det blevet til 22 point for Thomas Franks mandskab i Premier League.

Kun tre klubber i form af Tottenham (26), Liverpool (også 26) og Manchester City (24) har skrabet flere point sammen i den periode.

Det skriver The Athletic-journalist Jay Harris, der har Brentford som særligt fokusområde.

Med til historien hører dog også, at klubbens vanlige førstevalg på målmandsposten, David Raya, vendte tilbage nogenlunde samtidig med Eriksens comeback på fodboldbanen, efter at han havde været ude med en skade.

Brentford slutter sæsonen af med en hjemmekamp mod Leeds på søndag. Hvis alt flasker sig på sæsonens sidste spilledag, kan Thomas Frank og co. ende på en fornem niendeplads.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE