Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2022 16:14
Erik ten Hag svinger øksen: Dyr Manchester United-spiller er til salg

Erik ten Hag og Manchester United er efter sigende klar til at sælge en spiller, som har været en dyr herre at hente.


Der blev investeret stort i Manchester United i sommeren 2019, hvor de bl.a. hentede Aaron Wan-Bissaka.

Den engelske højreback blev købt i Crystal Palace for en sum af omkring £50 millioner, men efter tre sæsoner kan han være på vej væk fra Old Trafford.

Fabrizio Romano melder i dag, at Manchester United er klar til at sælge Aaron Wan-Bissaka til sommer. Det sammer gør sig gældende for Eric Bailly.

- Manchester United er klar til at sælge Eric Bailly og Aaron Wan-Bissaka denne sommer. Det afhænger af buddene, men de har begge chance for at skifte - som forventet, skriver Fabrizio Romano på Twitter.

Sky Sports melder også, at backen er til salg, og klubben regner ikke med at kunne få et beløb for ham, der nærmer sig den pris, de købte ham for.

24-årige Aaron Wan-Bissaka har fået 20 ligakampe i denne sæson, hvor størstedelen er kommet under Ole Gunnar Solskjær. Herefter er det Diogo Dalot, der har fået mest spilletid under Ralf Rangnick.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE