Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Erik ten Hag har én kæmpe bekymring

Af Emil Plovgaard
11.06.2024 Kl. 12:53

Erik ten Hag er i stigende grad frustreret på grund af forsinkelsen omkring en beslutning vedrørende hans fremtid som manager for Manchester United.

Sådan lyder meldingen fra Daily Telegraph.

Ten Hag er således bekymret over, at såfremt United når frem til at holde fast i ham som manager, så vil klubben være langt bagud i forhold til andre klubber, hvad angår transferplaner.

Ten Hag har været på ferie, lige siden Manchester United besejrede Manchester City i finalen i FA Cuppen med 2-1.

Han venter fortsat at høre, om han kan fortsætte i rollen som klubbens manager i den kommende sæson.

Der blev holdt møder med hollænderen om mulige signings kort før, han tog på ferie, men der blev ikke skrevet nogen egentlig handlingsplan.

Erik ten Hag har tidligere været frustreret over, at tingene på transfermarkedet tog meget lang tid under daværende fodbolddirektør John Murtough og Glazer-familiens ledelse.

Hollænderen er bevidst om, at Sir Jim Ratcliffe og INEOS lige nu er i gang med at evaluere sæsonen, og at man har taget kontakt til andre managere.

Det forlyder dog, at der i øjeblikket kun er én kandidat tilbage til at afløse Ten Hag på managerposten.

Managere, såsom Mauricio Pochettino, Thomas Tuchel og Kieran McKenna er i løbet af de seneste måneds tid blevet meldt ude af kandidaturet.

Manchester United vender tilbage til træning til forberedelserne frem mod den kommende sæson i begyndelsen af juli. Klubben skal møde Rosenborg i Trondheim 15. juli, før der venter en tur til USA.

På det tidspunkt er vi formentlig kommet nærmere en afgørelse på Erik ten Hag og hans fremtid.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce