Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Erik ten Hag har bestemt sig: Ham vil United have som angriber

Af Morten Bruun Jørgensen
10.03.2023 Kl. 12:28
Erik ten Hag lader til at have bestemt sig for, hvem han ønsker som Manchester Uniteds frontløber.

Det skal være Harry Kane.

Sådan lyder beskeden angiveligt fra Erik ten Hag til ledelsen i Manchester United, når diskussionerne går på, hvem der skal være klubbens førstevalg i angrebet til næste sæson.

Lokalavisen Manchester Evening News skriver nemlig nu, at Harry Kane er Erik ten Hags primære ønske.

Til sommer vil Kane blot have ét år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, der igen står over for et muligt skifte på trænerposten, mens klubben også er i fare for at glippe Champions League-kvalifikation.

LÆS OGSÅ: Umulig mission? Real Madrid vil købe Haaland til sommer

Det er Manchester United ikke rigtig, og lokalavisen mener også, at De Røde Djævle er den eneste klub i Premier League, som har en realistisk mulighed for at slå kløerne i Kane til sommer.

Tottenham vil ganske givet forsøge at forlænge kontrakten med den engelske stjerne, der jagter målrekorden i Premier League, men det er ikke engang to år siden, at Kane forsøgte at forlade klubben.

I sommeren 2021 ville han væk fra klubben, da Manchester City viste interesse, men på det tidspunkt havde han tre år tilbage af sin kontrakt, og derfor afviste Tottenham at lade ham gå.

LÆS OGSÅ: Nu er Manchester United favoritter til at vinde Europa League

Til sommer står klubben dog i en anden forhandlingssituation, og det kan ende med at blive Manchester Uniteds held.

Hvis det ikke lykkes at hente Kane til United, står blandt andre Victor Osimhen og Goncalo Ramos også på ønskelisten hos Erik ten Hag.

Annonce