AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:05:2023 22:50
Er Maguire fortid i Manchester United? Det var Erik ten Hags svar

Den hollandske manager har sat nogle ord på Harry Maguires fremtid.


Harry Maguires fremtid i Manchester United er fortsat tvivlsom.

Den engelske midtstopper har flere gange været kilde til en masse kritik, men det har ikke været tilfældet i samme grad i denne sæson, da Raphaël Varane og Lisandro Martinez har stået foran i køen.

Derfor har forsvarspilleren også været sat i forbindelse med adskillige Premier League-klubber, da både West Ham, Aston Villa og Tottenham har vist interesse.

Erik ten Hag blev naturligvis også spurgt ind til Maguires fremtid, hvor englænderen selv står med beslutningen.

- Ingen ville være tilfredse med denne situation. Han har det ikke så godt. Han træner altid på sit bedste niveau med 100 procent indsats.

- Så han håndterer den situation godt, og han er på den måde og i sit anførerskab vigtig for holdet.

- 'Så Maguire bliver?' Lad os sige, at jeg er glad for, at han er her, og da vi havde brug for ham, gjorde han sit job. Men det er også en beslutning, han skal træffe, sagde den hollandske manager i et interview med The Times.

30-årige Maguire kom til Old Trafford fra Hull 2019, i en handel, der løb op i £80 millioner, som fortsat er den dyreste handel med en forsvarspiller i historien.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Roy Keane slagter United-stjerne: "Få ham væk!"

2. - Thomas Tuchel forlader Bayern München i dag

3. Brighton og Liverpool er nået til enighed om kæmpehandel

4. Europæisk storklub vil hente Martin Ødegaard

5. Tak, men nej tak: Liverpool afviser bud


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE