AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2020 19:27
"Er han villig til at skifte?" - Bayern forhører sig om Liverpool-stjerne

Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast påstår, at Bayern München har været i kontakt med Roberto Firminos agenter.


Journalisterne bag The Transfer Window Podcast er helt og aldeles sikre på, at Timo Werner skifter til Liverpool denne sommer.

Det ligger nogenlunde på linje med, hvad andre medier melder i øjeblikket. Men spørgsmålet er, om Werners mulige skifte kan få indflydelse på en række andre rygter om, at Bayern München faktisk er interesseret i Roberto Firmino.

Duncan Castles, podcastens "transferekspert," som også arbejder for blandt andre The Times, har i hvert fald følgende at sige om situationen.

- Vi har længe været præcise og konsistente med vores meldinger om, at Werner skifter til Liverpool til sommer. Jeg kan ikke rapportere noget, som kommer til at ændre på det, siger Castles i podcasten.

- Men der er interessante nyheder i, at Roberto Firminos repræsentanter er blevet kontaktet af Bayern München inden for de seneste 10 dage for at høre: "Kunne han være interesseret i at forlade Anfield?".

Robert Lewandowski er ikke nogen ung angriber længere, og dette kan potentielt blive polakkens sidste sæson for de forsvarende tyske mestre, fortæller Castles.

Derfor er klubben på udkig efter en arvtager, og derfor har tyskerne følehornene ude for at forhøre sig om chancen for at hente Firmino.

- "Er han interesseret i at vende tilbage til Bundesligaen, og ville han være interesseret i at blive en del af Bayerns genopbygning?" -  Det er noget, som Bayern München har planlagt siden begyndelsen af sidste sæson, fortæller Castles


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED