AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2023 20:32
"Er du seriøs?": Jürgen Klopp raser endnu engang

Jürgen Klopp tog ikke godt imod spørgsmålene denne fredag.


Jürgen Klopp tog ikke et spørgsmålet tidligere på dagen på fredagens pressemøde, da han blev spurgt, om han var forberedt på bud på Mohamed Salah til januar.

Dog var det ikke det eneste spørgsmål, der fik tyskerne op i det røde felt.

 

 

For da Liverpool ikke vandt nogen af deres 13.30-kampe i Premier League i sidste sæson ud af seks opgør, så spurgte The Athletics James Pearce, om det var problematisk at spille det tidlige opgør eller om problemerne skyldes mangel på forberedelsestid.

Klopp var tydeligvis frustreret over spørgsmålet og sagde:

- Mener du det alvorligt? Hvad mener du med, hvad forskellen er, når du spillede for 30 timer siden i Bolivia? Hvad tror du, der er årsagen, jeg forstår det ikke.

- Er det noget med tiden eller manglen på restitution ind i mellem. Det er ikke et problem, hvis man har en normal uge, det har vi altid sagt. Det eneste problem er manglen på restitutionstid. Vi har fire landskampspauser indtil marts, og i to af dem har vi kick-off kl. 12.30 (13.30, dansk tid,red.). Hvis jeg siger et ord om det igen, vil hele verden sige: "Han er begyndt at brokke sig igen", men det er en joke - vi har spillere i Sydamerika, som jeg ikke har set endnu, og vi spiller om 24 timer. Det er en joke, slutter Klopp.
 
- I det øjeblik en som dig giver mig følelsen af at sidde der "Hvad er egentlig problemet, er det kl. 12.30, fordi det er frokosttid? Eller kan det være den korte tid mellem kampene og intensiteten af rejsen? Lav din egen mening om det, men måske uden en kilde.
 
Liverpool møder Wolverhampton i morgen på Molineux klokken 13.30.

TOPHISTORIER LIGE NU

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE