Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:02:2021 09:01
Er blevet en hakket makker: Sådan ser Fernando Torres ud i dag

Fernando Torres har gennemgået noget af en forvandling.


Fernando Torres var ikke klejn, da han var aktiv professionel fodboldspiller, men han var heller ikke det største fysiske pragteksemplar.
 
Visse forsvarsspillere har nok også slikket sig om munden i tidernes løb, da de skulle mandsopdække ham.
 
Men man kan vist roligt sige, at den tidligere Liverpool- og Chelsea-spiller efter sin tilbagetræden fra professionel fodbold, har tilbragt en del tid i fitnesscenteret.
 
Et billede, der viser Torres i netop et fitnesscenter, florerer i vide kredse, og her ses det for alvor, at den 36-årige spanier er blevet større.
Om fremtiden byder på en karriere inden for wrestlingverdenen, må tiden vise. For nylig trak han sig tilbage som assistenttræner for den tekniske stab omkring Atletico Madrids B-mandskab på grund af personlige årsager, men han meldes på vej tilbage til klubben ifølge AS.
 
Torres trak sig tilbage fra professionel fodboldspiller i 2019, hvor han fik sin sidste lønseddel hos japanske Sagan Tosu.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED