AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 14:44
Engelske storklubber får konkurrence af PSG i kampen om Alex Telles

Chelsea og Liverpool får nu konkurrence af Paris Saint-Germain i forsøget på at købe Alex Telles i Porto.


Alex Telles er en ombejlet herre.

I sidste uge rapporterede det portugisiske medie, Correio da Manha, at både Chelsea og Liverpool var interesserede i den brasilianske venstre back, der i øjeblikket spiller for Porto.

Nu lader det til, at de to engelske storklubber får konkurrence fra den franske mesterklub, Paris Saint-Germain. Ifølge Le Parisien er den franske klub også interesseret i den 25-årige Porto-profil.

Alex Telles har tre år tilbage af sin kontrakt med den portugisiske storklub, og det kan vise sig at blive vanskeligt at købe ham fri af aftalen denne sommer. Le Parisien hævder nemlig, at Porto ikke har intentioner om at sælge forsvarsspilleren.

Gennem de seneste to sæsoner har Alex Telles tørnet ud for Porto. Tidligere har han spillet for både Galatasaray og Inter i Europa.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED