AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2018 17:22
Engelske journalister: City klar til at indstille jagten på Sanchez

Flere engelske journalister melder nu, at Manchester City er klar til at droppe jagten på Alexis Sanchez i dette transfervindue.


Alexis Sanchez har kontraktudløb til sommer, men inden for den seneste uges tid har der været mange rygter om, at han kunne ende med at forlade Arsenal i dette transfervindue.

Manchester City blev først kædet sammen med chileneren, men i går blev det meldt, at Manchester United også er interesseret.

Men ifølge flere engelske journalister er Manchester City ikke desperate efter at hente Alexis Sanchez her i januarvinduet. 

Ed Aarons fra The Guardian og James Robson fra Manchester Evening News beretter nu, at Manchester City er klar til at indstille jagten på Alexis Sanchez. Arsenal kræver angiveligt £35 millioner - en pris, som Manchester City ikke vil betale.

Begge journalister hævder, at Manchester City er klar til at gå væk fra handlen, selvom det kan ende med, at han skifter til Old Trafford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED