AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 11:41
Engelsk målmand overvejer at skifte nationalitet for at få landskampe

Hvis ikke Angus Gunn snart får en officiel landskamp for England, vil han efter sigende være åben over for at optræde for et andet landshold.


Det vrimler ikke just med engelske klassemålmænd i disse år, men der er nogle forholdsvis unge målmænd, som i øjeblikket viser sig frem i Premier League, og blandt dem er Angus Gunn en mulighed for det engelske landshold.

Indtil videre har Southampton-målmanden dog ikke været i aktion for England, og der er en risiko for, at Gareth Southgate inden alt for længe slet ikke vil have mulighed for at udtage den 23-årige keeper.

Han har således både engelske og skotske rødder, og ifølge Daily Mail er han åben for at repræsentere Skotland i fremtiden.

Hidtil har han ellers optrådt for alle engelske ungdomslandshold fra U16 og til U21, men nu vil den skotske landstræner, Alex McLeish, forsøge at overbevise målmanden om at trække den skotske landsholdstrøje over hovedet.

I morgen udtager Gareth Southgate den engelske landsholdstrup til EM-kvalifikationskampene mod Tjekkiet og Montenegro, og Southampton forventer angiveligt en udtagelse af Angus Gunn.

Dog skal Southampton-målmanden også på banen i en betydende landskamp for at være låst til England.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED