AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 10:05
Engelsk journalist: Tottenham rykker på interessen i Robert Skov

Hvis man skal tro en række engelske medier og Spurs-korrespondenten Ricky Sacks


Åge Hareide advarede forleden Robert Skov mod at skifte til udenlandsk fodbold,  men efter at have sat målrekorden for flest fuldtræffere i den bedste danske fodboldrække er det intet under, at der er stor interesse i den danske kantspiller.

Den stammer også fra Premier League, hvis man skal tro de seneste rygter.  Sky Sports påstod tidligere på året, at hele fire engelske klubber havde kig på den målfarlige silkeborgenser fra FCK.  Det skulle angivelig dreje sig om Tottenham, Wolves, West Ham og Watford.

Det er ikke til at sige, om de fortsat alle er med i kapløbet om danskeren,  men ifølge Spurs-korrespondenten Ricky Sacks skulle Tottenham nu være opsatte på at hente Skov denne sommer.

Det er dog lidt svært at vurdere, hvorvidt det er noget, Ricky Sacks har insiderviden på,  eller om han blot refererer til andre engelske medier. 

Men kigger man på det engelske mediebillede, så påstår Express and Star også, at Wolves fortsat skulle have interesse i danskeren, som scorede 32 mål i den forgangne sæson.

I sit interview med TV 2 Sport forleden fortalte Skov også selv, at det var svært at beholde jordforbindelsen,  når man er så eftertragtet -  men at han ikke ønsker at forlade FCK for enhver pris.

- Jeg tager ikke et sted hen for enhver pris. Jeg elsker at være i FCK, og vi har sindssygt mange spændende kampe at se frem til,  fortalte Skov til TV 2 Sport. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED