AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2020 11:40
Endnu en Watford-spiller rygtes væk: Chelsea, Spurs og Barca kæmper om vidunderdreng

Pervis Estupiñan er for god til Championship, og han har nu mange kort på hånden, hvis han beslutter sig for at skifte.


Der kan blive tale om en regulær budkrig i dette års andet transfervindue. Watford rykkede ned til Championship, og det betyder, at der er en sand udrensning på vej.

Tidligere i dag skrev vi om Ismaila Sarr, som også har set sit snit til at forlade den synkende skude.

Nu er der kommet endnu et rygte tikkende ind fra den engelske tabloidpresse. Det har Pervis Estupiñan som hovedperson. Den unge venstreback har et formidabelt potentiale, og han har med sine præstationer vakt opsigt hos de store klubber i verden. Det skriver The Express.

De skriver nemlig, at både Chelsea, Tottenham og ingen ringere end FC Barcelona holder et vågent øje til den 22-årige venstreback.

The Blues er stadig på udkig efter en væsentlig opgradering til Marcos Alonso, og her forekommer Estupiñan at være et noget billigere alternativ end den i forvejen Chelsea-rygtede Ben Chilwell.

Spurs vil sandsynligvis gerne hente ind til andre positioner først og fremmest, men Daniel Levy er ikke manden, der siger nej til en mulig fortjeneste, og her kan Estupiñan være en glimrende case.

Estupiñan, der har ecuadorianske rødder, ankom til Watford i sommeren 2016, men blev siden lejet ud til diverse klubber rundt om.

I den seneste sæson har han optrådt for La Liga-oprykkerne, Osasuna, for hvem han spillede en stor andel i den flottende tiendeplads.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED