AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 21:45
Endnu en nedtur: City står også til pointstraf i Premier League

Manchester City kan formentlig se frem til at blive fratrukket point i denne sæson, ifølge The Independent.


Manchester City er her til aften blevet udelukket fra europæisk fodbold i de næste to sæsoner, men det ser ud til, at der venter de forsvarende engelske mestre yderligere straf. 

Ifølge The Independent kan Manchester City nemlig også se frem til at modtage en straf fra Premier League, og ifølge mediet er det højst sandsynligt, at Manchester City bliver tildelt en pointstraf. 

Manchester City har allerede besluttet sig for at anke UEFA's dom til den internationale sportsdomstol, CAS, i håbet om at få fjernet eller nedsat straffen, men ifølge The Independent kan de ikke slippe uden om en straf fra Premier League. 

Mediet melder ikke noget om, hvor mange point Manchester City kan blive fratrukket, men vi følger naturligvis sagen nøje. 

Manchester City har i skrivende stund henholdsvis to og ti point ned til Leicester og Chelsea på tredje- og fjerdepladsen i Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED