Endnu en målfest i 2. spillerunde: Leicester bankede Burnley

Af Emil Eire Frerk Olsen
20.09.2020 Kl. 20:03
Leicester vandt her til aften 4-2 over Burnley på King Power Stadium.

2. spillerunde havde op til søndagens sene kamp mellem Leicester og Burnley allerede været vidne til hele 33 mål i blot otte opgør. Efter kampen tæller runden nu 39 kasser.

Målfesten fandt sted på King Power Stadium og blev indledt af gæsterne med hjemmetilværelse på Turf Moor, da angriberen Chris Wood på fortrinlig vis bankede The Clarets i front.

The Foxes svarede dog hurtigt igen, da formstærke Harvey Barnes udlignede på oplæg af den nytilkomne Atalanta-belgier Timothy Castagne.

Efter pausen gik det for alvor for sig.

Burnleys Eric Pieters startede ud med et selvmål, og ti minutter senere fordoblede backen James Justin hjemme-føringen med sit første Premier League-mål.

Igen skulle der kun gå ti minutter, før en anden forsvarsspiller scorede sit første Premier League-mål. Denne gang var det gæsternes Jimmy Dunne med sidste fod på bolden. 3-2.

Lige som det begyndte at blive spændende, aftog nerverne sig igen, da belgieren Dennis Praet i det 79. minut lukkede og slukkede med opgørets sidste scoring.

Leicester har nu seks point ud af seks mulige fra sæsonens første to Premier League-runder med en målscorer på '7-2'.

Burnley sad over i sidste weekend og har dermed stadig sæsonens første point til gode.