AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:09:2020 11:35
Endnu en dumhed: Greenwood opdaget i at inhalere lattergas

Mason Greenwood har igen været ude og undskylde, efter han er blevet opdaget i at inhalere lattergas for et par uger siden.


Mason Greenwood og Phil Foden dummede sig begge gevaldigt, da de valgte at invitere kvinder med op på deres hotelværelse, mens de var afsted med det engelske landshold. Det var nemlig imod coronareglementet, og landstræner Gareth Southgate reagerede prompte ved at sende stortalenterne hjem til deres respektive klubber. 

Efterfølgende var begge spillere ude og undskylde. 

Nu er den dog allerede gal igen for Mason Greenwood. 

Den engelske avis The Sun har således offentliggjort en video, hvor man kan se Manchester United-talentet inhalere lattergas.

Videoen er optaget for et par uger siden i Manchester, og den har nu fået Greenwood til IGEN at gå ud og undskylde: 

- Jeg er nu blevet gjort opmærksom på de sundhedsmæssige risici, der er forbundet med denne praksis. Og jeg accepterer, at det var en dårlig beslutning fra min side af, at jeg valgte at prøve det. 

- Jeg opfordrer kraftigt andre til ikke at gøre ligesom mig. Som 18-årig lærer jeg hele tiden. Men denne uge har jeg også lært, at jeg vil blive bedømt til en højere standard på grund af min karriere, og det må jeg respektere i fremtiden. Jeg er fast besluttet på at tilbagebetale den tillid, min manager og trænere har vist mig. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED