AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2019 18:11
Endelig enighed: United gør Maguire til verdens dyreste forsvarer

Harry Maguires skifte til Manchester United er lige på trapperne, for nu er der klubberne angiveligt enige om prisen.


Vi har ventet længe på den her handel, men nu ser det næsten ud til at være uundgåeligt, at det ikke bliver en realitet meget snart.

Harry Maguire skifter til Manchester United, og han bliver verdens dyreste forsvarsspiller i samme ombæring.

Således rapporterer den normalt meget velinformerede Bleacher Report-journalist Dean Jones, at Manchester United og Leicester endelig er blevet enige om prisen for den engelske landsholdsspiller.

Og det lader til, at Leicester har fået sin vilje og får £80 millioner for Harry Maguire, som dermed overgår Virgil van Dijk, Liverpool betalte £75 millioner for i januar 2018.

Englænderen har ifølge flere medier ikke lagt skjul på, at han gerne vil til Manchester United, hvor han sigter at gå i fodsporene på Rio Ferdinand, som i starten af 00’erne tog skridtet op fra Leeds og blev en stor profil i det centrale forsvar gennem mange sæsoner.

Endnu er der ingen officiel udmelding, men denne gang skulle den være god, og vi forventer, at Manchester United inden længe kan præsentere Harry Maguire.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED