AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2020 18:55
Endelig! Berbatov roser Spurs-sammenstød

Sammenstødet mellem Hugo Lloris og Heung-min Son burde man se mange flere af i fremtiden, mener Dimitar Berbatov.


Den bulgarske angriber, Dimitar Berbatov, er mildest talt fornøjet over sammenstødet mellem Heung-min Son og Hugo Lloris i Tottenhamps kamp mod Everton tidligere på ugen.
 
Hugo Lloris spurtede over til sin holdkammerat for at fortælle ham, hvad han syntes om hans præstation, selvom de faktisk var foran med 1-0.
 
Spurs-keeperen har efterfølgende udtalt, at han konfronterede sin sydkoreanske holdkammerat, fordi han ikke mente, han pressede modstanderne godt nok.
 
Efterfølgende har José Mourinho udtalt, at det var smukt at se, at de to spillere udviste passion for sagen, og nu erkender den tidligere spiller i klubben, Dimitar Berbatov, da også, at han gerne vil se flere af disse sammenstød i fremtiden.
 
- For at være ærlig, så er jeg glad for Spurs' resultat mod Everton. Da jeg var hos United, vandt vi også 1-0-sejre konstant. Det er det mest vigtige resultat i fodbold, siger bulgareren til Betfair.
 
- Son og Lloris-sammenstødet var ingenting. Ønsket om at vinde skal altid prioriteres højt, og vi bør se det noget mere fra Spurs-spillerne, fortæller han videre.
 
- Det viser, at du bekymrer dig, at du gerne vil vinde, og at du har gnisten til at gøre det.
 
I skrivende stund er der ikke længe til, at opgøret mellem Bournemouth og Tottenham fløjtes i gang.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED