AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 20:30
Endelig afgjort: Denne dag løfter Liverpool Premier League-trofæet

Jordan Henderson og resten af Liverpools mandskab får overrakt Premier League-trofæet hjemme på Anfield mod Chelsea onsdag den 22. juli.


Liverpools kamp mod Chelsea er der i dag blevet sat dato på, og det bliver den dag, hvor Liverpool endelig kan få løftet Premier League-trofæet for første gang.

Dagen kommer 11040 dage efter, at Liverpool sidst løftede pokalen som engelske mestre tilbage i 1990.

Hvordan præsentationen af trofæet kommer til at foregå, er endnu ikke planlagt, men det er dog klart, at det ikke bliver, som Liverpools spillere og fans havde håbet, det ville foregå, når de endelig vandt Premier League, for det kommer naturligvis til at foregå uden fans på Anfield.

Det bliver fjerde gang, at Liverpools anfører Jordan Henderson løfter en pokal som klubbens kaptajn, hvor han tidligere har løftet Champions League-, Uefa Super Cup- og FIFA klubverdensmesterskabstrofæerne.

Kampen mod Chelsea bliver spillet på Anfield den 22. juli klokken 21.15 dansk tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED