Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2020 10:58
En vigtig forstærkning: West Bromwich præsenterer ny spiller i dag

Slaven Bilic ser ud til at få den forstærkning til West Bromwich, som har han bedt om i lang tid.


West Bromwich forventes at kunne byde Filip Krovinovic velkommen tilbage i dag.

Det skriver Express & Star.

Den 25-årige midtbanespiller var i sidste sæson udlejet til West Bromwich, hvor han i sine 43 kampe for klubben spillede en stor rolle i oprykningen til Premier League, og Slaven Bilic har gjort det ganske klart i løbet af dette transfervindue, at han gerne vil have Krovinovic tilbage.

Og nu ser det altså ud til, at den kroatiske manager får sin vilje, for West Bromwich er endelig blevet enig med Benfica om en ny aftale.

Det forventes, at Krovinovic bliver præsenteret på en ny lejeaftale i dag i den engelske klub efter at have forlænget sin kontrakt med Benfica i yderligere et år.

Midtbanespilleren skrev under på sin aftale med West Bromwich i går, og i dag forventes det endelig papirarbejde at falde på plads.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED