Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 09:02
En utilfredshed ulmer: Disse tre Liverpool-beslutninger er Klopp frustreret over

Ifølge 90 Min har Jürgen Klopp og Liverpools ejere ikke haft helt samme indstilling til spillerrekruttering de seneste 12 måneder.


I Bayern München øjner man sit snit til måske at lokke Jürgen Klopp til klubben, skulle Hansi Flick blive ny tysk landstræner efter sommerens slutrunde. I den tyske storklub hører man nemlig rygter om, at Klopp bliver stadig mere frustreret i Liverpool.

Det erfarer 90 Min.

Det er særligt The Reds' rekruttering, eller mangel på samme, som har efterladt den tyske træner uimponeret de seneste 12 måneder. Klopp ønskede, at klubben signede Timo Werner sidste sommer, men fik af Fenway Sports Group besked på, at han måtte vente. Og pludseligt var det for sent, da Werner i stedet skiftede til Chelsea.

Da Dejan Lovren forlod klubben for snart et år siden, efterspurgte Klopp også en erstatning for kroaten flere måneder før, at behovet i den grad opstod, da både Virgil van Dijk og Joe Gomez blev langtidsskadede.

Senest skulle det være klubledelsens manglende vilje til at drive forhandlingerne om en ny kontrakt med Gini Wijnaldum i hus, som skulle frustrere Klopp. Træneren har personligt presset på for, at FSG fik forlænget med hollænderen, men lige nu ligner han stadig en mand, der snart er færdig som Liverpool-spiller.

I Bayern ved man godt, at der er forskel på utilfredshed og dét at ligefrem ønske at forlade Liverpool. Derfor ved de godt, at Klopp bliver svær at overtale, men helt tilfreds med situationen er tyskeren ikke, hvis man skal tro rapporten fra 90 Min.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED