Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 09:22
En spand kold vand: Levy vil ikke sælge Kane til engelsk konkurrent

The Athletic skriver, at Daniel Levy ikke har nogen intention om at sælge til en ligarival.


Harry Kane ønsker at forlade Tottenham, kvalificerer klubben sig ikke til Champions League, men han behøver næppe begynde at kigge på hus i Manchester foreløbigt.

Både Manchester United og Manchester City er ellers interesseret i den 27-årige stjerneangriber, men Daniel Levy har INGEN intention om at sælge sin topspiller til en direkte rival i ligaen. Det skriver David Ornstein for The Athletic denne mandag.

Man forstår ham godt, men egentlig er Levy ikke meget for overhovedet at sælge Kane. Derfor vil det kræve mindst £125 millioner for et udenlandsk hold at signe ham, mens han under ingen omstændigheder bliver solgt til en af de to Manchester-klubber.

Det indsnævrer i den grad feltet over mulige klubber, som Kane kan skifte til. Paris Saint-Germain skulle ifølge Telefoot se ham som en mulig afløser for Mbappé, mens Barcelona ifølge The Transfer Window Podcast også har været i kontakt med Kane for nylig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED