AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 13:53
For en slik: Lyon er klar til at sælge Fekir til Liverpool for 112 mio.

Lyon-præsidenten skulle være klar til at sælge Nabil Fekir med et gevaldigt nedslag i prisen denne sommer.


Sidste sommer var Liverpool milimeter fra at signe Nabil Fekir for hele £52 millioner, men handlen gik i vasken i ellevte time.

Men tør The Reds gøre forsøget igen, så skulle Lyon-præsident Jean-Michel Aulas være parat til at sælge den offensive midtbanespiller for blot €15 millioner i dette transfervindue -  svarende til 112 millioner kroner.

Det beretter den franske L'Equipe-journalist Vincent Duluc til Foot Radio.

Et andet fransk medie, Le Progress, bekræfter, at Liverpool skulle banke på Lyons dør igen og har fornyet interesse i at hente den 25-årige franskmand.

Samtidigt påstår den italienske journalist Nicolo Schira, at The Reds allerede har tilbudt Fekir en kontrakt frem til 2024 værd €4 millioner årligt.

Der er altså store penge at spare for Liverpool, hvis deres påståede interesse er reel.  Sidste år var handlen næsten så godt som på plads, da Liverpool trak sig - angiveligt på grund af bekymringer over Nabil Fekirs skadeshistorik.

Den seneste sæson har dog vist, at Fekir fortsat er i stand til at spille på topniveau trods en slem knæskade for to sæsoner siden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED