AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2021 16:40
En 'skolelærer': United-spillere er utilfredse med træner

Manchester Evening News beretter, at der er flere Manchester United-spillere, der er utilfredse med Kieran McKenna.


I søndags blev Ole Gunnar Solskjær fyret af Manchester United en lang række dårlige resultalter.

Ved managerfyringer er det ikke unormalt, at flere personer fra trænerstaben også får en fyreseddel, men det var ikke tilfældet her.

Det var kun Ole Gunnar Solskjær, der forlod posten, mens folk som Michael Carrick, Mike Phelan og Kieran McKenna fortsatte i staben - og der er angiveligt utilfredshed om sidstnævnte. Det skriver Manchester Evening News.

Mediet erfarer, at flere spillere er utilfreds med Kieran McKennas træningsmetoder og beskriver ham som en 'skolelærer'.

Det er nemlig ham - sammen med Michael Carrick - der primært har stået for træningen under Ole Gunnar Solskjær og gør det stadig efter fyringen.

Paul Scholes var forleden ude med kritik af de øvrige trænere i staben, fordi de stadig var i klubben:

- Jeg ville næsten være flov over at være med i staben nu efter det, der skete med Ole. Jeg synes, de alle burde være gået, enten fyret, eller også af sig selv.

Læs også: Manchester United er enige med Rangnick


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE